Close
Conectare
Utilizator
Parolă

Not a member yet?
Click here to register.
Forgotten your password?
Request a new one here.

facebook LIKE

statistici

Recipes in Category Gem dulceata

Name Description
Serbet de caise
Marmelada de mere, gutui, pere
DULCEATA DE PATLAGELE VERZI (GOGONELE) DULCEATA DE PATLAGELE VERZI (GOGONELE)
compot de prune compot de prune
Gem de prune Gemul de prune este un clasic al toamnei și merită făcut an de an. Cine nu iși amintește cu drag de gemul de prune al bunicii, alături de o cană de lapte la micul dejun din copilărie? Rețeta este pentru circa 4 borcane medii, de 350 ml. Urmăriți secțiunea de sfaturi practice pentru a vedea cum se pregătesc borcanele și cum se încearcă gemul dacă e gata.
Peltea de gutui Pelteaua de gutui aduce aminte de serile de iarnă, la gura sobei, când afară ninge și vrem să vină Crăciunul. Rețeta este pentru circa 8 borcane medii, de 250 ml. Urmăriți secțiunea de sfaturi practice pentru a vedea cum se pregătesc borcanele și cum se încearcă pelteaua dacă e gata. Sursa: Peltea de gutui - Culinar
Dulceață de trandafiri O altă dulceață pe care am învățat să o fac de la bunica. Din păcate, dulceața de trandafiri este tot mai rar întâlnită pe rafturile din România. De multe ori, motivul este lipsa trandafirilor de dulceață din grădini. Rețeta este pentru circa 2 borcane medii, de 350 ml. Urmăriți secțiunea de sfaturi practice pentru a vedea cum se pregătesc borcanele și cum se încearcă gemul dacă e gata.
DULCEATA DE CAISE DULCEATA DE CAISE
DULCEATA DE CAPSUNE DULCEATA DE CAPSUNE
DULCEATA DE FRAGI, ZMEURA SAU MURE DULCEATA DE FRAGI, ZMEURA SAU MURE
DULCEATA DE GUTUI
DULCEATA DE NUCI VERZI
DULCEATA DE PRUNE (BRUMARII) COAPTE
DULCEATA DE STRUGURI
Back to overwiev